زمانی که شروع به راه اندازی و افتتاح رستوران می کنید، به عنوان مدیر رستوران مصاحبه با کارکنانی که می باید تیم رستورانی شما را تشکیل دهند و استخدام و آموزش کارکنان رستوران نیز چالشی بزرگ خواهد بود.انتخاب کارکنان مناسب در موفقیت رستوران نقش تعیین کننده ای دارد. در این مرحله نباید هیچ اشتباهی صورت بگیرد، کارکنان نامناسب می توانند در کمترین زمان مشتری های را ناراضی کرده و در مسیر منفی قرارتان دهند.
چالش استخدام کارکنان رستوران و مدیریت منابع انسانی در صدر دغدغه های مالکین رستوران قرار دارد. از این حیث انتخاب پرسنل خوب برای رستوران چالشی است که اگر بدرستی از عهده آن برآیید مشکلات شما را تا حدود زیادی برطرف می کند. اگر شما پرسنل درست را انتخاب نکنید و در استخدام کارکنان رستوران تان موفق عمل نکنید، سرنوشت رستوران شما شکست خواهد بود.بهتر است علاوه بر داشتن شرح شغلی و شروع به مصاحبه کردن شما برای استخدام کارکنان رستوران تان استراتژی مناسب داشته باشید.
استخدام نیروی انسانی برای هر سازمان یا شرکتی یکی از مهمترین نکات در جهت رسیدن به اهداف آن سازمان محسوب میشود. اگر در گذشته مدیران تلاش میکردند تا به داراییهای فیزیکی و مالی مجموعه خود اضافه کنند، در دنیای امروز آنها به دنبال بهترین نیروها هستند که به نوعی داراییهای معنوی آنها نیز محسوب میشود. قطعا میدانید که فرآیند استخدام در هر سازمانی نکات و اهمیت خاص خود را دارد.
منبع :
http://csweb.ir/%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86/
https://restoyar.com/restaurant-interview-tips/
https://blog.sheypoor.com/waiter-waitress-interview-questions/
درباره این سایت